Wand- en plafondplaten

 

In onze showroom kunt u de meeste producten van roommade wand- en plafondplaten bekijken, waaronder:

 

*     Sven

De Sven plafond en wandpanelen zijn voorzien van een afgelakte decorfolie. De nulvoeg verbinding en de breedte zorgen voor een optisch lijnenspel. Ideaal voor alle niet vochtige woonruimten.

 

*     Dagmar

De Dagmar plafond en wandpanelen zijn voorzien van een afgelakte decorfolie of een vochtwerende Alkor folie. De nulvoeg verbinding op de brede panelen zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Ideaal voor alle niet vochtige woonruimten en in geacclimatiseerde vochtige ruimten met Alkor folie.

 

*     Micropan

De Micropan plafond- en wandpanelen zijn voorzien van een brandvertragende B1 structuurvinyl. De kleine nulvoeg verbinding zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Ideaal voor alle woonruimten.

 

*     Maripan

De Maripan plafond- en wandpanelen zijn voorzien van een vochtwerende decorfolie of vinyl en een vochtwerende HDF kern. Deze zijn op elkaar verlijmd middels een PU lijm. Hierdoor zijn deze panelen geschikt voor gebruik in vochtige ruimten en eventueel buitenshuis onder een afdak of carport.

 

*     Elit

Veel mensen houden van fraaie plafonds met een afwerking van stucwerk of wanden met een stevig behang. Nadelig is vaak het onderhoud en het regelmatig terugkerende schilderwerk. ELIT plafondtegels en wandplaten maken hieraan een einde. De snelle en eenvoudige éénpersoonsmontage samen met de hoge duurzaamheid staan garant voor een praktisch product met een onderhoudsvriendelijke en strakke afwerking. ELIT is in bijna alle woonruimtes toepasbaar. Maar ook ideaal voor in caravans, bedrijfsruimten, unit- en systeembouw en renovatie. Minimaal 35% besparing ten opzichte van gipsplaten met stucwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

        Daarnaast leveren we onder andere ook de wand- en plafondplaten van Parador.